Categorii

Vezi si alte recomandari

MULTICOMP PRO - MC001053 - RF / Coaxial Cable Assembly, RG174, SMA Plug to SMA Plug, RG174, 50 ohm, 24 ", 610 mm, Black

MULTICOMP PRO - MC001053 - RF / Coaxial Cable Assembly, RG174, SMA Plug to SMA Plug, RG174, 50 ohm, 24 ", 610 mm, Black
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
124,66 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL70496
Adaugă la favorite0
Descriere
Produsele Multicomp Pro au o calificare de 4.6 din 5 stele, garanție limitată de 12 luni * consultați Termenii și Condițiile pentru detalii. 96% dintre clienți ar recomanda unui prieten.
Multicomp Pro - MC001053 - RF / Coaxial Cable Assembly este un produs de înaltă calitate, cu o rată de 4.6 stele din 5, conform recenziilor clienților. Acesta beneficiază de o garanție limitată de 12 luni și 96% dintre clienți ar recomanda produsul unui prieten. Caracteristicile acestui cablu coaxial includ tipul conectorului B - Mufă dreaptă SMA, conectorul la conector - Fișă SMA la mufă SMA, tipul conectorului A - Mufă dreaptă SMA. Lungimea cablului este de 24 de inch sau 610 mm, iar culoarea jachetei este neagră. Cablul este realizat din RG174 și are o impedanță de 50 ohmi. Mulțumită calității superioare a produsului, acest cablu coaxial este ideal pentru utilizare în diverse aplicații, cum ar fi telecomunicațiile, rețelele de calculatoare sau aplicațiile radio. Conexiunea solidă asigurată de conectoarele SMA face ca acest cablu să fie fiabil și durabil în timp. Multicomp Pro - MC001053 - RF / Coaxial Cable Assembly este o alegere excelentă pentru cei care caută un cablu coaxial de încredere și performanță superioară. Cu o lungime de 24 de inch sau 610 mm, acest cablu este potrivit pentru o gamă largă de aplicații.
Detalii produs
CL70496

Fișă produs

Impedanta
50 ohm
Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Lungimea cablului - metric
610 mm
Lungimea cablului - Imperial
24"
Tip conector B
Mufă dreaptă SMA
Tip conector A
Mufă dreaptă SMA
Culoarea jachetei
Negru
Conector la conector
Fișă SMA la mufa SMA
Tip cablu coaxial
RG174

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare