Categorii

Vezi si alte recomandari

MULTICOMP PRO - JR9235-1.5M RED - Banana Test Lead, 4mm Stackable Banana Plug, 4mm Stackable Banana Plug

MULTICOMP PRO - JR9235-1.5M RED - Banana Test Lead, 4mm Stackable Banana Plug, 4mm Stackable Banana Plug
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
52,48 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL79925
Adaugă la favorite0
Descriere
JR9235-1.5M RED este un fir de testare de 4mm cu mufă banana de 4mm, cu conexiune între mufele banana de 4mm. Lungimea este de 1.5M. Cablu extrem de flexibil. Aplicații în domeniul industrial, testare și măsurare.
Multicomp Pro JR9235-1.5M RED - Banana Test Lead este un produs de înaltă calitate, ideal pentru aplicații industriale și de testare. Conectorii sunt de tip ștep banană stivuibili de 4 mm, asigurând o conexiune stabilă și sigură. Cablu este extrem de flexibil și are o lungime de 1,5 metri, ceea ce îl face potrivit pentru diverse situații de testare și măsurare. Culoarea izolatorului este roșie, facilitând identificarea rapidă și ușoară a firelor și a conectorilor. Acest produs este compatibil cu o gamă largă de echipamente și adaptoare Multicomp Pro, fiind ideal pentru utilizare în diverse medii industriale. Lungimea plumbului este de 4.9 ft, oferind suficient spațiu de manevră pentru a efectua testele necesare. Multicomp Pro JR9235-1.5M RED - Banana Test Lead este un produs fiabil, durabil și convenabil, care va usura procesul de testare și măsurare în activitățile industriale. Indiferent de domeniul în care este utilizat, acest cablu de testare de înaltă calitate va asigura rezultate precise și fiabile. În concluzie, Multicomp Pro JR9235-1.5M RED - Banana Test Lead este o alegere excelentă pentru cei care doresc un produs de calitate superioară, conceput pentru a satisface cerințele profesioniștilor din diverse domenii industriale.
Detalii produs
CL79925

Fișă produs

Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Culoare izolator
Red
Testare conector tip A
Ștep banană stivuibil de 4 mm
Lungimea plumbului - Imperial
4.9 ft
Testare conector tip B
Ștep banană stivuibil de 4 mm

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare