Categorii

Vezi si alte recomandari

MULTICOMP PRO - BUW12A - Bipolar (BJT) Single Transistor, NPN, 450 V, 8 A, 125 W, TO-247, Through Hole

MULTICOMP PRO - BUW12A - Bipolar (BJT) Single Transistor, NPN, 450 V, 8 A, 125 W, TO-247, Through Hole
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
68,86 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL70413
Adaugă la favorite0
Descriere
BUW12A este un tranzistor de putere cu înaltă tensiune de 450V, special conceput pentru a funcționa în aplicații industriale. Este un tranzistor cu comutare rapidă, cu o tensiune susținută colector-emitator (Vceo (sus) = minim 450V) și o tensiune scăzută de saturare colector-emitator. Produsele Multicomp Pro au evaluări de 4,6 stele din 5 și beneficiază de o garanție limitată de 12 luni. *Consultați Termenii și Condițiile pentru detalii. 96% dintre clienți ar recomanda produsul unui prieten. Aplicații: Managementul Puterii, Industrial.
Multicomp Pro - BUW12A este un tranzistor bipolar de înaltă tensiune, NPN, cu o tensiune de 450V și o curent de 8A, fiind special conceput pentru aplicații industriale. Acest tranzistor are o capacitate de comutare rapidă, cu o tensiune colector-emitator de susținere (Vceo (sus) = 450V minim) și o tensiune redusă de saturare colector-emitator. Produsele Multicomp Pro au o evaluare de 4.6 din 5 stele și beneficiază de o garanție limitată de 12 luni. 96% dintre clienți recomandă acest produs unui prieten. Tranzistorul BUW12A este ideal pentru aplicații de gestionare a puterii și industriale. Cu o polaritate NPN și un curent de colector continuu de 8A, acesta poate fi montat prin gaură și are o disipare maximă de putere de 125W. Carcasa tranzistorului este de tip TO-247, cu 3 ace. Cu o temperatură maximă de operare de 175°C, acest tranzistor oferă performanțe excelente în medii industriale exigente. Fiind un produs fiabil și eficient, Multicomp Pro - BUW12A este alegerea perfectă pentru aplicațiile care necesită o gestionare eficientă a puterii și o fiabilitate de înaltă tensiune.
Detalii produs
CL70413

Fișă produs

Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Temperatura de operare Max
175 °C
Nr. de ace
3 ace
Disiparea puterii
125 W
Montarea tranzistorului
Prin gaura
Stil carcasă tranzistor
TO-247
Polaritatea tranzistorului
NPN
Colector Tensiune emițător Max
450 V
Curentul colector continuu
8 A

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare