Categorii

Vezi si alte recomandari

MULTICOMP PRO - BMC70AG - Contact, Pin, Crimp, BMCWPM2L and BMCWPF2L Series Battery Modular Housing Connectors, 0 AWG

MULTICOMP PRO - BMC70AG - Contact, Pin, Crimp, BMCWPM2L and BMCWPF2L Series Battery Modular Housing Connectors, 0 AWG
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
74,30 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL70390
Adaugă la favorite0
Descriere
BMC70AG este un contact fabricat din cupru cu finisare argintată. Acceptă cabluri de dimensiune 2/0AWG și este potrivit pentru conectori modulari de baterie. Produsele Multicomp Pro sunt evaluate cu 4.6 din 5 stele, cu garanție limitată de 12 luni *vedeți Termenii și Condițiile pentru detalii. 96% din clienți ar recomanda acest produs unui prieten. Aplicații: Managementul energiei, Industrial.
BMC70AG este un contact fabricat din cupru cu finisaj argintiu. Acesta acceptă firul de 2/0AWG și este potrivit pentru conectorii modulari de baterii. Produsele Multicomp Pro sunt evaluate cu 4,6 din 5 stele și beneficiază de o garanție limitată de 12 luni - consultați Termenii și Condițiile pentru detalii. 96% dintre clienți ar recomanda produsul unui prieten. Acest contact este potrivit pentru aplicații de management al puterii și industriale. Caracteristicile includ o evaluare curentă de 256A, placare cu argint a contactului, adaptare pentru firul de 2 AWG, tip de sex al contactului - pin, terminare a contactului - creț. Acesta poate fi utilizat cu conectorii de carcasă modulară pentru baterii din seria BMCWPM2L și BMCWPF2L. Materialul de contact este cuprul. Produsul MULTICOMP PRO - BMC70AG - Contact, Pin, Crimp, BMCWPM2L and BMCWPF2L Series Battery Modular Housing Connectors, 0 AWG este o soluție fiabilă și durabilă pentru diverse aplicații industriale și de management al puterii. Cu o evaluare ridicată din partea utilizatorilor și o garanție limitată, acest produs oferă o performanță de încredere pentru necesitățile dvs. de conectivitate.
Detalii produs
CL70390

Fișă produs

Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Tip de terminare a contactului
Creț
Evaluare curentă
256 A
Pentru utilizare cu
Conectori de carcasă modulară pentru baterii din seria BMCWPM2L și BMCWPF2L
Dimensiunea firului AWG Min
2 AWG
Material de contact
Cupru
Placarea de contact
Contacte placate cu argint
Contact Sex
Pin

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare