Categorii

Vezi si alte recomandari

MULTICOMP PRO - 76-1706 - Test Accessory, Wrench, Tenma 4mm Banana Jacks

MULTICOMP PRO - 76-1706 - Test Accessory, Wrench, Tenma 4mm Banana Jacks
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
273,66 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL74433
Adaugă la favorite0
Descriere
Garantie limitata de 12 luni * consultati Termenii si Conditiile pentru detalii.
MULTICOMP PRO - 76-1706 - Test Accessory, Wrench, Tenma 4mm Banana Jacks Produsul MULTICOMP PRO - 76-1706 este un accesoriu de testare de înaltă calitate, ce vine echipat cu o cheie adecvată și conectori de tip banana de 4mm. Acest produs este ideal pentru a testa și a conecta echipamente electrice și electronice în mod rapid și eficient. Caracteristicile acestui produs includ o garanție limitată de 12 luni, ce oferă siguranța și încrederea că veți beneficia de un produs de calitate și durabil în utilizare. De asemenea, designul ergonomic al acestui accesoriu îl face ușor de manevrat și utilizat în diverse aplicații de testare. Cheia inclusă în acest set este realizată din materiale durabile și rezistente, asigurând o funcționare fără probleme în timpul utilizării. Conectorii de tip banana de 4mm sunt compatibili cu majoritatea echipamentelor de testare disponibile pe piață și permit o conexiune stabilă și sigură. Indiferent dacă sunteți un tehnician experimentat sau un utilizator obișnuit, MULTICOMP PRO - 76-1706 vă va ajuta să efectuați teste cu succes și în condiții de siguranță. Acest accesoriu compact și ușor de transportat este un element indispensabil în trusa de scule a oricărui profesionist din domeniul electronic. În concluzie, MULTICOMP PRO - 76-1706 este un produs de înaltă calitate, ce oferă durabilitate, precizie și siguranță în timpul utilizării. Acest accesoriu este un partener de încredere pentru orice aplicație de testare și conectare a echipamentelor electrice și electronice.
Detalii produs
CL74433

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare