Categorii

Vezi si alte recomandari

MULTICOMP PRO - 76-1470 - Binding Post, 36 A, 500 V, Nickel Plated Contacts, Panel Mount, Green

MULTICOMP PRO - 76-1470 - Binding Post, 36 A, 500 V, Nickel Plated Contacts, Panel Mount, Green
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
69,28 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL70516
Adaugă la favorite0
Descriere
76-1470 de la Tenma este un born de cuplare turret. Corpul prizelor și piulița sunt realizate din contact de alamă nichelată. Corpul izolatorului din poliacetal de culoare verde. Tensiunea este de 500V, iar curentul maxim este de 36A. Intervalul de temperatură este cuprins între -20°C și +80°C. Grosimea maximă a panoului este de 0,2" (5,1 mm). Garanție limitată de 12 luni. *Vezi Termenii și Condițiile pentru detalii.
Produsul MULTICOMP PRO - 76-1470 - Binding Post este un conector cu turelă fabricat de compania Tenma. Corpul mufei și piulița sunt realizate din alamă placată cu nichel. Conectorul este prevăzut cu un izolator verde din poliacetal. Acest binding post are o tensiune maximă de 500V și poate suporta o curent maxim de 36A. Intervalul de temperatură de funcționare este cuprins între -20°C și +80°C. Grosimea maximă a panoului pe care poate fi montat este de 0.2" (5.1mm). Produsul beneficiază de o garanție limitată de 12 luni, iar termenii și condițiile acesteia pot fi consultate pentru detalii suplimentare. Caracteristicile principale ale acestui produs includ materialul de contact din alamă, culoarea verde a conectorului, voltajul de 500V, contactele placate cu nichel și montarea pe panou. Evaluarea curentă este de 36A, ceea ce îl face potrivit pentru diverse aplicații industriale. Produsul MULTICOMP PRO - 76-1470 - Binding Post este o soluție fiabilă și durabilă pentru conexiuni electrice în diverse echipamente și sisteme. Cu o construcție solidă și caracteristici de performanță ridicate, acest conector îndeplinește cerințele de calitate și siguranță pentru aplicațiile sale.
Detalii produs
CL70516

Fișă produs

Voltaj
500 V
Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Montarea conectorului
Montare pe panou
Evaluare curentă
36 A
Culoare conector
Verde
Material de contact
Alamă
Placarea de contact
Contacte placate cu nichel

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare