Categorii

Vezi si alte recomandari

MULTICOMP PRO - 2N5323 - Bipolar (BJT) Single Transistor, PNP, 50 V, 2 A, 10 W, TO-39, Through Hole

MULTICOMP PRO - 2N5323 - Bipolar (BJT) Single Transistor, PNP, 50 V, 2 A, 10 W, TO-39, Through Hole
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
39,65 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL70403
Adaugă la favorite0
Descriere
Transistorul bipolar PNP 2N5323 este capabil de o disipație de putere de 10W și un curent colector de 2A la -50V. Are o tensiune colector-bază de -75V (VCBO) și o tensiune emitor-bază de -5V (VEBO). Rezistența termică este de 17.5°C/W, de la joncțiune la carcasa. Produsele Multicomp sunt evaluate cu 4.6 din 5 stele și beneficiază de o garanție limitată de 12 luni. 96% dintre clienți ar recomanda produsul unui prieten. Se utilizează în aplicații industriale.
Produsul MULTICOMP PRO - 2N5323 este un tranzistor bipolar PNP cu o tensiune de colector-emitor de -50V și o putere de disipare de 10W, capabil să suporte un curent de colector de 2A. Cu o tensiune colector-bază de -75V și o tensiune emițător-bază de -5V, acest tranzistor este potrivit pentru aplicații industriale. Cu o rezistență termică de 17.5°C/W, acest tranzistor poate funcționa la temperaturi de până la 200°C. Beneficiind de o gamă largă de produse, Multicomp are o reputație excelentă, fiind apreciat de 96% dintre clienți. Cu o polaritate PNP, acest tranzistor are un curent DC minim de amplificare de 40 hFE și este montat prin gaură. Cu o carcasă de tip TO-39 și 3 pini, acest tranzistor este ușor de integrat în diverse aplicații. În plus, produsul beneficiază de o garanție limitată de 12 luni, asigurându-vă că veți avea un produs de calitate și fiabil. Dacă sunteți în căutarea unui tranzistor de înaltă performanță pentru aplicații industriale, MULTICOMP PRO - 2N5323 este soluția potrivită.
Detalii produs
CL70403

Fișă produs

Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Temperatura de operare Max
200 °C
Nr. de ace
3 ace
Disiparea puterii
10 W
Montarea tranzistorului
Prin gaura
Stil carcasă tranzistor
TO-39
Polaritatea tranzistorului
PNP
Colector Tensiune emițător Max
50 V
Câștig curent DC hFE Min
40 hFE
Curentul colector continuu
2 A

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare