Categorii

Vezi si alte recomandari

MULTICOMP PRO - 2CT3024-W08300 - Circular Cable Assembly, Circular Plug to Free End, 8 Ways, 3.28 ft, 1 m, Black

MULTICOMP PRO - 2CT3024-W08300 - Circular Cable Assembly, Circular Plug to Free End, 8 Ways, 3.28 ft, 1 m, Black
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
133,60 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL70425
Adaugă la favorite0
Descriere
2CT3024-W08300 este un ansamblu de cablu cu mufă circulară de montare pe panou cu 8 căi și o lungime de 1 metru, cu conexiune la capete libere. Este realizat din contacte din aliaj de cupru placate cu aur și corp de conector din nylon + GF, PBT. Protecție IP67 și IP68 ≤10mΩ Rezistența la contact ≥100MΩ la 500VDC Rezistența la izolație 500 de cicluri Durabilitate minimă ≥500VAC/1 minut Tensiune de rupere Produsele Multicomp sunt evaluate cu 4.6 din 5 stele Garanție limitată de 12 luni *consultă Termenii și Condițiile pentru detalii 96% dintre clienți ar recomanda unui prieten Aplicații industriale
Produsul MULTICOMP PRO - 2CT3024-W08300 este un cablu asamblat circular cu 8 căi și o lungime de 1 metru. Acesta are un conector circular la un capăt și un capăt liber, fiind ideal pentru montare pe panou. Cablul este fabricat din aliaj de cupru placat cu aur și conector din nylon + GF, corp din PBT. Fiind clasificat cu protecția IP67 și IP68, acest cablu asigură o rezistență ridicată la umezeală și praf. Cu o rezistență de contact de ≤10mΩ și o rezistență la izolație de ≥100MΩ la 500VDC, acest cablu oferă performanțe excelente în medii industriale. Produsele Multicomp sunt apreciate de către clienți, având o rată de 4.6 din 5 stele. Produsul beneficiază de o garanție limitată de 12 luni. Cu un conector de tip B la capătul liber și un conector de tip A cu 8 poziții, acest cablu este potrivit pentru diverse aplicații industriale. Culoarea neagră a jachetei oferă un aspect elegant și o protecție suplimentară. Indiferent de domeniul în care este folosit, acest cablu asamblat de la Multicomp Pro se remarcă prin durabilitate și performanțe ridicate. Recomandat de 96% dintre clienți, acest cablu este soluția ideală pentru nevoile tale de conectivitate.
Detalii produs
CL70425

Fișă produs

Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Lungimea cablului - metric
1 m
Lungimea cablului - Imperial
3.28 ft
Tip conector B
Sfârșit liber
Tip conector A
Fișă circulară cu 8 poziții
Culoarea jachetei
Negru
Conector la conector
Fișă circulară la capătul liber
Nr. de posturi
8 moduri

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare