Categorii

Vezi si alte recomandari

MUELLER ELECTRIC - BU-X15400-0 - BATTERY CLIP, 200A, 38.1MM, BLACK

MUELLER ELECTRIC - BU-X15400-0 - BATTERY CLIP, 200A, 38.1MM, BLACK
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
78,82 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL95165
Adaugă la favorite0
Descriere
Clema pentru baterie de culoare neagră, mare, acoperită cu polietilenă (PE). Lungimea totală este de 6.8" (173mm), lățimea totală este de 1.2" (30mm), înălțimea totală este de 4.5" (114mm). Se conectează la fir până la 1AWG prin crimpare sau lipire. Mânere din oțel acoperite cu PE și mandrine din cupru solid.
Mueller Electric - BU-X15400-0 - Battery Clip este un produs de calitate superioară, ce se remarcă prin durabilitate și fiabilitate. Culoarea neagră elegantă și stratul de polietilenă (PE) îl fac să arate bine și să ofere protecție împotriva deteriorării. Cu o lungime totală de 6.8" (173mm), lățime totală de 1.2" (30mm) și înălțime totală de 4.5" (114mm), acest clip baterie este ideal pentru o varietate de aplicații. Poate fi conectat la fire de până la 1AWG printr-o conexiune prin crimpare sau sudare, asigurând astfel o conexiune sigură și stabilă. Handerele de oțel acoperite cu PE și menghinile de cupru solid asigură o funcționare fără probleme și îți oferă siguranța că acest clip baterie va rezista în timp. Cu o deschidere maximă de 38.1 mm și o evaluare curentă de 200 A, acest produs este potrivit pentru o varietate de aplicații în care este necesară o conexiune electrică robustă și sigură. Mueller Electric - BU-X15400-0 - Battery Clip este alegerea ideală pentru profesioniștii care caută un produs de calitate superioară, fiabil și durabil. Cu caracteristici de top și o construcție solidă, acest clip baterie îți va satisface cu siguranță toate nevoile în ceea ce privește conexiunile electrice.
Detalii produs
CL95165

Fișă produs

Tip conector
Clip baterie
Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Evaluare curentă
200 A
Culoare izolator
Negru
Deschidere max
38.1 mm

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare