Categorii

Vezi si alte recomandari

MUELLER ELECTRIC - BU-P2240-0 - Crocodile Clip, Insulated, 8 mm, 10 A, Black Pachet de 10

MUELLER ELECTRIC - BU-P2240-0 - Crocodile Clip, Insulated, 8 mm, 10 A, Black Pachet de 10
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
134,73 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL99144
Adaugă la favorite0
Descriere
Conectorul de tip crocodil BU-P2240-0 este un clip cu izolatoare de culoare neagră, cu o capacitate de 10A. Clipul este fabricat din oțel nichelat, acoperit cu PVC rezistent la substanțe chimice.
Mueller Electric - BU-P2240-0 - Crocodile Clip este un conector de tip aligator de culoare neagră, cu izolatoare, potrivit pentru o gamă largă de aplicații electrice. Clipul este fabricat din oțel nichelat și are un izolator din PVC rezistent la substanțe chimice. Acest clip de crocodil este perfect pentru utilizare în proiecte de hobby, în laboratoarele de electronică sau în aplicații profesionale. Culoarea izolatorului negru face ușoară identificarea clipului și previne riscul de scurtcircuit. Cu o deschidere maximă de 8 mm și o evaluare a curentului de 10 A, Mueller Electric - BU-P2240-0 - Crocodile Clip este un instrument versatil și fiabil. Poate fi utilizat pentru conectarea rapidă și ușoară a cablurilor electrice sau pentru testarea componentelor electronice. Acest clip de crocodil face parte din gama de produse de înaltă calitate Mueller Electric, cunoscută pentru fiabilitate și performanță. Este un accesoriu indispensabil pentru oricine lucrează cu circuite electrice sau componente electronice. În concluzie, Mueller Electric - BU-P2240-0 - Crocodile Clip este o alegere excelentă pentru cei care caută un conector de înaltă calitate și ușor de utilizat. Cu o construcție solidă și materiale durabile, acest clip de crocodil va face munca dumneavoastră mai ușoară și mai eficientă.
Detalii produs
CL99144

Fișă produs

Tip conector
Aligator Clip
Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Evaluare curentă
10 A
Culoare izolator
Negru
Deschidere max
8 mm

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare