Categorii

Vezi si alte recomandari

MUELLER ELECTRIC - BU-78K - Kelvin Clip, Gold Contact, 12 mm, 10 A

MUELLER ELECTRIC - BU-78K - Kelvin Clip, Gold Contact, 12 mm, 10 A
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
715,79 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL91586
Adaugă la favorite0
Descriere
BU-78K este un clip Kevin de 10A. Caracteristici calea curentului pentru sursă și calea circuitului pentru simț, cu contacte de aur, deschidere maximă a ghearelor de 1/2 inch. Aplicații Testare și Măsurare.
MUELLER ELECTRIC - BU-78K este un conector de tip Kelvin Clip, proiectat pentru a oferi o cale de curent pentru sursă și o cale de circuit pentru senzor, cu contacte aurii și o deschidere maximă a mandibulei de 12 mm. Acesta este potrivit pentru aplicații de testare și măsurare. Produsul este fabricat pentru a satisface nevoile profesioniștilor din domeniul electronic, asigurând o conexiune precisă și fiabilă între componentele testate. Contactele de aur asigură o conductivitate optimă și o rezistență redusă la întreruperi, contribuind la un rezultat precis al testului. Cu o evaluare a curentului de 10A, acest Kelvin Clip este potrivit pentru o varietate de aplicații din domeniul testării și măsurării. Deschiderea maximă a mandibulei de 12 mm permite conectarea ușoară a conductorilor de diferite dimensiuni, asigurând compatibilitate cu o gamă largă de echipamente și componente electronice. MUELLER ELECTRIC - BU-78K este parte a gamei de produse de înaltă calitate oferite de Mueller Electric, un brand de renume în domeniul instrumentelor și accesoriilor electrice. Fiabilitatea și performanța acestui conector fac din el o alegere ideală pentru profesioniștii care au nevoie de echipamente de testare de încredere și precise.
Detalii produs
CL91586

Fișă produs

Tip conector
Kelvin Clip
Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Evaluare curentă
10 A
Deschidere max
12 mm

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare