Categorii

Vezi si alte recomandari

MUELLER ELECTRIC - BU-41A-0 - Battery Clip, Steel, 38 mm, 200 A, Black

MUELLER ELECTRIC - BU-41A-0 - Battery Clip, Steel, 38 mm, 200 A, Black
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
69,17 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL91585
Adaugă la favorite0
Descriere
BU-41A-0 este un clește mare pentru baterii cu izolatori. Cleștele are o parte din oțel placat cu cupru, cu un izolator flexibil din PVC, și o deschidere maximă a mustelor de 1,5 inch. Conexiunea poate fi făcută prin crimpare sau prin sudură, cu un fir de până la 1 AWG. Aplicațiile includ utilizarea în industrie, testare și măsurare.
Mueller Electric - BU-41A-0 - este un clip de baterie de dimensiuni mari, cu izolatoare. Acest clip este fabricat din oțel cu placare cu cupru, izolator flexibil din PVC, cu o deschidere maximă a cleștii de 1,5 inch. Conexiunea poate fi realizată prin crimpare sau lipire cu un fir de până la 1 AWG. Produsul este ideal pentru aplicații industriale, de testare și măsurare. Culoarea izolatorului este negru, iar tipul de conector este de tip clip baterie. Cu o deschidere maximă de 38 mm și o evaluare a curentului de 200A, acest clip de baterie este potrivit pentru diferite utilizări din diverse domenii. Mueller Electric este un brand de încredere în industria electroconectorilor, oferind produse fiabile și de calitate. Clipul de baterie BU-41A-0 este proiectat pentru a asigura o conexiune sigură și stabilă între baterie și cablul de alimentare. Izolatorul flexibil din PVC protejează împotriva scurtcircuitelor și a altor daune posibile, asigurând siguranța echipamentului și a utilizatorului. Indiferent de scopul utilizării, acest clip de baterie Mueller Electric este o alegere excelentă pentru cei care caută un produs durabil și eficient. Cu o gamă largă de produse și accesorii disponibile, Mueller Electric este alegerea perfectă pentru nevoile dvs. de conectivitate electrică.
Detalii produs
CL91585

Fișă produs

Tip conector
Clip baterie
Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Evaluare curentă
200 A
Culoare izolator
Negru
Deschidere max
38 mm

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare