Categorii

Vezi si alte recomandari

MUELLER ELECTRIC - BU-21XPS - HEAVY DUTY AUTOMOTIVE/BATTERY CLIP, 50A

MUELLER ELECTRIC - BU-21XPS - HEAVY DUTY AUTOMOTIVE/BATTERY CLIP, 50A
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
145,51 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL104646
Adaugă la favorite0
Descriere
Clemă auto din oțel inoxidabil (amprentată "+") compatibilă cu izolatoarele PVC Mueller BU-23. Lungimea totală este de 4,1" (104mm), lățimea totală este de 0,75" (19mm), înălțimea totală este de 1,6" (41mm). Se conectează la sârmă până la 8AWG prin crimpare sau conexiune cu șurub 10-32 (inclus).
Mueller Electric - BU-21XPS - Heavy Duty Automotive/Battery Clip, 50A este un clip auto fabricat din oțel inoxidabil cu un design estetic și durabil. Este compatibil cu izolatorul din PVC Mueller BU-23 și poate fi utilizat pentru conectarea firelor de până la 8AWG. Clipul are o lungime totală de 4.1 inch (104mm), o lățime totală de 0.75 inch (19mm) și o înălțime totală de 1.6 inch (41mm), ceea ce îl face potrivit pentru o varietate de aplicații. Conectorul poate fi conectat la fir prin crimpat sau prin șurub cu filet 10-32 inclus. Cu o capacitate de curent de 50A, acest clip oferă o performanță excelentă și fiabilitate pe termen lung. Este ideal pentru utilizarea în aplicații auto sau pentru conexiuni de baterie în diverse scenarii. Mueller Electric - BU-21XPS - Heavy Duty Automotive/Battery Clip, 50A este un produs de calitate superioară, conceput pentru a satisface cerințele clienților cu cele mai exigente standarde. Fiind parte din gama de produse Multicomp Pro, acest clip baterie este un accesoriu indispensabil pentru profesioniștii din industria auto sau pasionații de electronice. În concluzie, Mueller Electric - BU-21XPS - Heavy Duty Automotive/Battery Clip, 50A este o alegere excelentă pentru cei care caută un conector de înaltă calitate, durabil și ușor de utilizat pentru diverse aplicații auto sau de baterie.
Detalii produs
CL104646

Fișă produs

Tip conector
Clip baterie
Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Evaluare curentă
50 A
Deschidere max
27 mm

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare