Categorii

Vezi si alte recomandari

MUELLER ELECTRIC - BU-20431-0 - Test Accessory, Right Angle Insulated Plunger Hook Clip, 4mm Banana Plugs

MUELLER ELECTRIC - BU-20431-0 - Test Accessory, Right Angle Insulated Plunger Hook Clip, 4mm Banana Plugs
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
89,19 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL70898
Adaugă la favorite0
Descriere
Piuliță cu cârlig izolat, cu mufă standard unghi de 90 de grade pentru banana jack de 4 mm. Se montează pe orice cablu de testare care folosește mufe banana de 4 mm acoperite, neacoperite sau retractabile. Lungimea totală este de 4,6" (117 mm), iar lungimea extensiei cârligului este de 0,41" (10 mm). Carcasă din nailon de culoare neagră, cârlig din cupru beriliu placat cu nichel, mufă banana din alamă placată cu nichel.
Mueller Electric BU-20431-0 este un accesoriu de testare care vine într-un design izolat, cu un cârlig cu piston în unghi drept și dopuri banane de 4 mm. Acesta se montează pe orice cablu de testare care folosește dopuri banane cu sau fără protecție, sau dopuri retractabile de 4 mm. Cu o lungime totală de 4.6 inch (117mm) și o extensie a cârligului de 0.41 inch (10mm), acest accesoriu este ideal pentru aplicatii de testare precise și sigure. Carcasa neagră de nylon și cârligul de cupru beriliu placat cu nichel asigură durabilitate și rezistență în utilizare. Mueller Electric BU-20431-0 este un accesoriu de testare de înaltă calitate, ce poate fi utilizat într-o varietate de aplicații industriale și de testare electronică. Cu un contact sigur și stabil, acest accesoriu este potrivit pentru utilizare în laboratoare, ateliere de electronică sau în orice alt mediu în care se efectuează teste și măsurători precise. În concluzie, Mueller Electric BU-20431-0 este un accesoriu esențial pentru orice tehnician sau inginer care are nevoie de o conexiune sigură și precisă pentru testarea echipamentelor electronice. Cu un design compact și durabil, acest accesoriu este o alegere excelentă pentru utilizatorii care apreciază calitatea și fiabilitatea în materie de echipamente de testare.
Detalii produs
CL70898

Fișă produs

Tip accesoriu
Clip cârlig cu piston izolat în unghi drept
Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Pentru utilizare cu
dopuri banane de 4 mm

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare