Categorii

Vezi si alte recomandari

MUELLER ELECTRIC - BU-11APN - GROUNDING CLIP, 100A, 41MM

MUELLER ELECTRIC - BU-11APN - GROUNDING CLIP, 100A, 41MM
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
107,70 RON (inclusiv TVA)
Stoc epuizat
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Anunță-mă când este disponibil
Cod produs:
CL91949
Adaugă la favorite0
Descriere
Clips pentru legare la pământ din oțel zincat rezistent, compatibile cu izolatoarele PVC Mueller BU-13. Lungimea totală este de 6.0" (152mm), lățimea totală este de 1.0" (25.4mm), înălțimea totală este de 1.88" (48mm). Poate fi conectat la fire de până la 0AWG prin crimpare sau sudură. Vine cu terminal pentru conexiuni prin sudură.
Mueller Electric - BU-11APN - Grounding Clip este un produs de înaltă calitate, fabricat din oțel zincat rezistent pentru a asigura o conectare solidă și sigură a împământării. Acest clip de împământare este compatibil cu izolatoarele din PVC Mueller BU-13 și poate fi conectat la fire de până la 0AWG. Cu o lungime totală de 6,0" (152mm), lățime totală de 1,0" (25,4mm) și înălțime totală de 1,88" (48mm), acest clip de împământare oferă o stabilitate excelentă și poate fi utilizat într-o varietate de aplicații. De asemenea, este echipat cu un manson de sârmă pentru conexiuni prin sudare. Mueller Electric - BU-11APN - Grounding Clip este ideal pentru utilizarea în sistemele electrice pentru a asigura o conexiune sigură a împământării și pentru a proteja echipamentele împotriva supratensiunilor și a scurtcircuitelor. Fiind un produs fiabil și rezistent, acest clip de împământare este o alegere excelentă pentru proiectele de electricitate de orice dimensiune. În concluzie, Mueller Electric - BU-11APN - Grounding Clip este o soluție de înaltă calitate, durabilă și sigură pentru nevoile dumneavoastră de împământare în domeniul electric. Cu caracteristicile sale excelente și designul solid, acest produs este alegerea perfectă pentru profesioniștii din domeniu care caută performanță de încredere și durabilitate.
Detalii produs
CL91949

Fișă produs

Tip conector
Clip de împământare
Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Evaluare curentă
100 A
Deschidere max
41 mm

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare