Categorii

Vezi si alte recomandari

MUELLER ELECTRIC - 010015. - CROCODILE CLIP PACK, 8 PC

MUELLER ELECTRIC - 010015. - CROCODILE CLIP PACK, 8 PC
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
68,03 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL97756
Adaugă la favorite0
Descriere
MUELLER ELECTRIC - 010015. - CROCODILE CLIP PACK este un set de 8 cleme crocodil de înaltă calitate, ideal pentru diverse aplicații electronice și electrice. Gama de produse Multicomp Pro RJ45 se completează perfect cu acest set, oferind o soluție practică și eficientă pentru conexiunile temporare sau testele de circuit. Setul conține 4 bucăți de cleme crocodil BU-85, cunoscute pentru fiabilitatea lor în transmiterea semnalului electric. În plus, beneficiați de 2 bucăți izolatoare negre BU-87-0 și 2 bucăți izolatoare roșii BU-87-2, care vă ajută să lucrați în condiții de siguranță și să evitați scurtcircuitările. Cu acest set de cleme crocodil, veți putea efectua conexiuni rapide și precise, fiind un accesoriu indispensabil în trusa de unelte a pasionaților de electronice sau a profesioniștilor din domeniu. Fiabil, practic și versatil, MUELLER ELECTRIC - 010015. - CROCODILE CLIP PACK vă va facilita munca și vă va asigura rezultate de calitate.
Detalii produs
CL97756

Fișă produs

Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Conținutul setului
4 bucăți de cleme crocodil BU-85, 2 bucăți izolatoare negre BU-87-0, 2 bucăți izolatoare roșii BU-87-2

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

8 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare