Categorii

Motor DC FC-280SC, 12V

Aceste motoare de mici dimensiuni, sunt folosite pentru conectarea la elice, roți de mașini, modele de aeronavă, dar și pentru diverse broaște și încuietori din domeniul Auto.

23,00 lei (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL2859
Adaugă la favorite2
Descriere

Aceste motoare de mici dimensiuni, sunt folosite pentru conectarea la elice, roți de mașini, modele de aeronavă, dar și pentru majoritatea încuietorilor auto (usi, haion, clapeta rezervor) din gama VAG. 

Este perfect identic, cu exceptia pinionului care poate fi inlocuit cu cel de pe motorasul ars. Atentie la pozitia contactelor (catre pinion sau capatul opus), solicitati ce aveti nevoie.

Dacă doriți înlocuirea pinionului vă oferim câteva indicații:

Pinionul poate fi extras cu un dispozitiv improvizat de exemplu, o tabla sau o bucata de teava cu diametrul interior de minim 50 mm in capatul careia se cresteaza o fanta cu flexul. Se introduce axul motorasului (partea dintre motoras si pinion) in fanta creata cu pinionul in afara si se bate usor cu un dispozitiv/cui in axul motorasului. 

Atentie: nu prindeti pinionul in menghina sau alte dispozitive, riscati deteriorarea lui.

Pinionul bun se preseaza in menghina sau prin bataie usoara interpunand pe pinion un material moale.

Precizari pentru incepatori:

1. Masurati lungimea totala a motorului ars pana la marginea exterioara a pinionului

2. Masurati si scurtati axul noului motor la dimensiunea necesara. Scurtarea nu este obligatorie dar elimina presarea pinionului pe o lungime prea mare a axului.

3. Presati/bateti pinionul in baza masuratorii de la punctul 1.

Caracteristici ale motorului:

Greutate: aproximativ 60g 

Model: FC-280SC

Tensiunea motorului: 12V

Curent continuu (A): 0.71A

Rotaii: 11800 rpm

Cuplu: 48.6 g.cm / 4.76 mN.m

Lungime axială: 9mm

Diametrul osiei: 2mm

Detalii produs
CL2859

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare