Categorii

Motor DC 3-6V R140

Aceste motoare de mici dimensiuni, sunt folosite pentru conectarea la elice, roți de mașini, modele de aeronavă, etc

Compatibil Arduino
Expediere în 24h
Zona Import: China
6,87 RON (inclusiv TVA) 8,59 RON Pret promotional valabil in perioada 01.01.2024 - 31.03.2024
Stoc epuizat
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Anunță-mă când este disponibil
Cod produs:
CL837
Adaugă la favorite25
Descriere

Motorul DC R140 este o componentă esențială în lumea electronicii și a automatizărilor. Cu o tensiune de funcționare cuprinsă între 3 și 6 volți, acest mic motor aduce putere și versatilitate proiectelor tale. Fiind compact și ușor de integrat, acest motor este perfect pentru aplicații precum roboți mici, mașinuțe cu telecomandă, imprimante 3D și multe altele. Cu un nivel redus de zgomot și o fiabilitate impresionantă, motorul DC R140 este alegerea ideală pentru a-ți da viață creațiilor tale.

Iată câteva dintre utilizările comune ale acestui tip de motor:

  1. Proiecte de robotică: Motorul DC poate fi folosit pentru a propulsa roți sau alte componente mobile ale unui robot. Poate fi utilizat pentru a controla direcția și viteza de mișcare a robotului.
  2. Proiecte de automatizare: Motorul poate fi utilizat pentru a acționa diverse mecanisme automate, cum ar fi uși glisante, obturatoare sau ferestre automate.
  3. Proiecte de hobby: Acest tip de motor poate fi folosit în proiecte de hobby, cum ar fi mașini de jucărie, elicoptere de jucărie sau alte dispozitive de joc.
  4. Proiecte educaționale: Motorul DC poate fi folosit în scopuri educaționale pentru a învăța principii de bază despre motoare electrice și controlul acestora.
  5. Proiecte DIY (Do-It-Yourself): Motorul DC poate fi folosit în diverse proiecte DIY, cum ar fi construirea unui mini-ventilator, unui lift miniatural sau a altor dispozitive creative.

Caracteristici tehnice:

  • Lungimea motorului: 25mm
  • Lungimea axului: 2mm
  • Greutate: 19.2gr
  • Tensiune: 3V - 6V
Detalii produs
CL837

Fișă produs

Tensiune (V)
3V - 6V
Greutate (g)
19.2
Lungimea motorului
25mm
Lungimea axului
2mm
Taguri

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:
12 produse din aceeași categorie:
Produse asemănătoare

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare