Categorii

Vezi si alte recomandari

MOLEX - 43030-0001... - Contact, Socket, Crimp, 20 AWG, Tin Plated Contacts

MOLEX - 43030-0001... - Contact, Socket, Crimp, 20 AWG, Tin Plated Contacts
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
1,57 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL84335
Adaugă la favorite0
Descriere
Molex - 43030-0001 este un contact socket de calitate superioară, potrivit pentru cabluri de 20 AWG. Fabricat din bronz fosforic, acest contact socket asigură o conexiune stabilă și durabilă. Designul său creț permite o terminare ușoară a cablurilor, garantând o funcționare optimă a dispozitivelor conectate. Acest produs face parte din gama de adaptori Multicomp Pro RJ45, fiind compatibil cu diverse echipamente electronice și rețele de comunicații. Placarea de contact cu staniu protejează impotriva coroziunii și asigura o transferare eficientă a semnalului. Contactul sex de tip priză facilitează conectarea și deconectarea rapidă a cablurilor. Molex - 43030-0001 este soluția perfectă pentru aplicațiile în care fiabilitatea și performanța sunt esențiale.
Detalii produs
CL84335

Fișă produs

Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Tip de terminare a contactului
Creț
Material de contact
Bronz fosforic
Placarea de contact
Contacte placate cu staniu
Contact Sex
Priză

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare