Categorii

Modul Zigbee ETRX357HR-LRS 2.4GHz

Modulul ETRX357HR-LRS este un modul ZigBee de 2.4 GHz cu putere redusă, versiune de lungă durată, cu un buget de legătură de până la 124 dB bazat pe cea mai recentă soluție ZigBee / IEEE802.15.4 cu un singur chip Ember EM357.

Universal
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
181,50 RON (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL1784
Adaugă la favorite1
Descriere

Modulul ETRX357HR-LRS este un modul ZigBee de 2.4 GHz cu putere redusă, versiune de lungă durată, cu un buget de legătură de până la 124 dB bazat pe cea mai recentă soluție ZigBee / IEEE802.15.4 cu un singur chip Ember EM357. Este conceput pentru a fi integrat în orice dispozitiv fără a fi nevoie de experiență și expertiză în domeniul RF. Interfața unică a liniei de comandă în stilul modulului permite proiectanților să integreze rapid tehnologia ZigBee fără o inginerie software complexă. Pentru dezvoltarea de aplicații personalizate, seria ETRX357HR-LRS se integrează cu ușurință în mediul de dezvoltare Emight Insight.

Caracteristici tehnice:

  • Factor de formă mică, modul SMT 25mm x 19mm
  • Castrare laterală pentru o lipire și inspecție ușoară
  • Conector de antenă U.FL
  • Prima familie de module ZigBee bazată pe cortexul ARM-M3 din industrie
  • Programare JTAG standard industrială și depanare la nivel de rețea în timp real prin portul Ember Insight
  • Cel mai mic curent de somn profund de sub 1 uA și mai multe moduri de somn
  • 192KB flash și 12Kbytes de memorie RAM
  • Cristalul de ceas 32.768KHz poate fi adăugat extern
  • Module se livrează cu interfață de comandă standard în stil Telegesis AT, bazată pe setul de caracteristici ZigBee PRO
  • Poate acționa ca dispozitiv final, router sau coordonator
Detalii produs
CL1784

Fișă produs

Compatibilitate
Universal
Plata Avans
Nu
Termen Livrare
7
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare