Categorii

Modul urmarire linie cu 5 senzori

Modulul senzor de urmărire a liniei este o placă cu 5 senzori IR proiectată pentru a fi utilizată în proiecte ce constă în urmărirea liniei. Modulul este deseori folosit la construcția roboților de urmărire a linie.

Compatibil Arduino
Expediere în 24h
Zona Import: China
15,90 lei (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL829
Adaugă la favorite0
Descriere

Modulul senzor de urmărire a liniei este o placă cu 5 senzori IR proiectată pentru a fi utilizată în proiecte ce constă în urmărirea liniei. Modulul este deseori folosit la construcția roboților de urmărire a linie. Placa vine cu senzori infraroșii de urmărire linie, orientați în jos, dar și cu un senzor orientat în față pentru a putea detecta și obstacolele de pe traseu.

Caracteristici tehnice:

  • Precizie mare în urmărirea liniei negre
  • Senzor de distanță ajustabil
  • Semnal de ieșire digital
  • Indicatoare LED
  • Tensiune de intrare: 3.0V - 5.5V
  • Distanța de detectare: 0 - 4cm
Detalii produs
CL829

Fișă produs

Compatibilitate
Compatibil Arduino
Plata Avans
Nu
Termen Livrare
24h
Zona Import
China

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare