Categorii

Modul Transmițător FM 433.92MHz

FM-RTFQ1-433 este un modul emițător FM 433,92 MHz pachet DIL.

Universal
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
115,17 RON (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL1389
Adaugă la favorite0
Descriere

FM-RTFQ1-433 este un modul emițător FM 433,92 MHz pachet DIL. Aceste module RF în miniatură oferă o conexiune de date FM de înaltă performanță din punct de vedere al costurilor la 433,92 MHz. Fabricate folosind hibrid ceramic cu peliculă groasă, decorată cu laser, modulele prezintă caracteristici electronice extrem de stabile pe o gamă de temperaturi industriale. Fabricarea pe un substrat ceramic asigură o funcționare foarte fiabilă pe o gamă largă de temperaturi. Această pereche de emițător și receptor permite implementarea simplă a unui link de date de până la 4,8Kbit / s la distanțe de până la 75 de metri pe clădire și 250 de metri pe sol deschis. Aceste module se potrivesc cu link-uri wireless cu unul cu unu și cu mai multe noduri în aplicație, inclusiv securitate auto și clădiri, EPOS și urmărirea stocurilor, monitorizarea la distanță a proceselor industriale și rețelele de calculatoare. Din cauza dimensiunilor mici și a cerințelor de putere reduse, ambele module sunt ideale pentru utilizarea în aplicații portabile, cu baterie, cum ar fi terminalele de mână.

Caracteristici tehnice:

  • Transmițător radio 433,92 MHz FM
  • Distanță de transmisie până la 250m
  • Pachetele miniaturale
  • Viteza datelor până la 9,6Kbps
  • Fără componente reglabile
  • Frecvență de funcționare foarte stabilă
  • Mod standby (max 100 nA)
  • Design PLL XTAL
  • Ieșire CMOS / TTL
  • Viteza maximă a datelor: 9.6Kbps
Detalii produs
CL1389

Fișă produs

Compatibilitate
Universal
Plata Avans
Nu
Termen Livrare
7
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare