Categorii

Modul TM1638 multifuncțional

Modul TM1638 multifuncțional conține 8 cifre roșii și opt LED-uri de culoare roșu / verde cu opt butoane pentru introducerea de către utilizator.
Compatibil Arduino
Expediere în 24h
Zona Import: China
22,00 lei (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL439
Adaugă la favorite0
Descriere

Modul TM1638 multifuncțional conține 8 cifre roșii și opt LED-uri de culoare roșu / verde cu opt butoane pentru introducerea de către utilizator. Puteți obține modele de afișare roșii sau verzi. Unitățile pot fi, de asemenea, înlănțuite, permițând până la cinci cifre simultan. Modulul vine inclus cu un cablu pentru fiecare modul, precum și niște distanțiere și șuruburi scurte.

 

Caracteristici tehnice:

  • Alimentare: 12V DC
  • Chip: TM1638
  • Oscilator: RC (450KHz + 5%)
  • Interfață: CLK, STB, DIO
  • Greutate: 28g
  • Dimensiune: 76mm x 50mm
  • LED-uri: 8 (roșu / verde)




Detalii produs
CL439

Fișă produs

Compatibilitate
Compatibil Arduino
Plata Avans
Nu
Termen Livrare
24h
Zona Import
China

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare