Categorii

Modul termostat NTC cu LED

Modul termostat NTC cu LED cu elemente I / O și UI care pot fi reprogramate pentru sarcini de automatizare simple, de ex. monitorizare, sincronizare sau control.
Compatibil Arduino
Expediere în 24h
Zona Import: China
29,00 lei (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL472
Adaugă la favorite0
Descriere

Modul termostat NTC cu LED cu elemente I / O și UI care pot fi reprogramate pentru sarcini de automatizare simple, de ex. monitorizare, sincronizare sau control. Releul are o putere nominală de 250V AC și, spre deosebire de ceilalți termostați, designul PCB arată destul de bine pentru a lua în considerare utilizarea acestuia pentru a comutarea tensiunea. Placa are 3 afișaje cu 2 cifre fără punct zecimal ce folosesc la  temperatura de pornire, temperatura în timp real și temperatura de oprire.

 

 

Caracteristici tehnice:

  • Intervalul de temperatură: -9°C ~ +99°C
  • Rata de actualizare: 0.5S
  • Putere de alimentare: DC12V / 24V
  • Umiditate: 20% - 85%
  • Dimensiune:  78mm x 51mm
  • 3 afișare LED, temperatura de pornire, temperatura în timp real și temperatura de oprire.
  • Ușor de instalat.

Detalii produs
CL472

Fișă produs

Compatibilitate
Compatibil Arduino
Plata Avans
Nu
Termen Livrare
24h
Zona Import
China

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare