Categorii

Modul Telemetrie RF SMT 16km

GAMMA-868-SO este un modul de telemetrie RF SMT cu bandă de frecvență de 868 MHz oferă o telecomandă fiabilă bazată pe un transceiver industrial pentru a fi utilizată ca un modem sau un comutator bidirecțional.

Universal
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
181,78 RON (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL1386
Adaugă la favorite0
Descriere

GAMMA-868-SO este un modul de telemetrie RF SMT cu bandă de frecvență de 868 MHz oferă o telecomandă fiabilă bazată pe un transceiver industrial pentru a fi utilizată ca un modem sau un comutator bidirecțional. GAMMA este ușor de utilizat cu comutarea directă a comutatorului fără tensiune și ieșirile de telemetrie cu comutare directă și datele seriale de intrare / ieșire a datelor. GAMMA folosește cea mai recentă OFDM, tehnologia de spectru răspândit și îmbunătățiri ample ale algoritmului pentru a atinge o gamă de 16 km (10 mile). Două sau mai multe module pot fi combinate pentru a furniza o rețea simplă sau complexă de controale radio și / sau modeme radio. Este potrivit pentru utilizarea cu telecomandă și rețea, comutarea de la distanță și aplicații de semafor la distanță.

Caracteristici tehnice:

  • Interval de până la 16 km
  • 38,4K Comunicări seriale de date
  • 8 Comutați intrările
  • 8 ieșiri digitale
  • 4 canale recunoscute
  • Tehnologie de raspandire a spectrului
  • Fără componente externe
  • Voltaj scazut
  • Putere de transmisie: 20dBm
Detalii produs
CL1386

Fișă produs

Compatibilitate
Universal
Plata Avans
Nu
Termen Livrare
7
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare