Categorii

Modul telemetrie RF 868MHZ

GAMMA-868R de la RF Solutions este un pachet SIL modul FM Telemetrie de 868MHZ.

Universal
Expediere în 6 zile
Zona Import: Europa
248,24 lei (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL1367
Adaugă la favorite1
Descriere

GAMMA-868R de la RF Solutions este un pachet SIL modul FM Telemetrie de 868MHZ. GAMMA LoRA oferă o telecomandă industrială fiabilă, bazată pe transceiver, pentru utilizare ca modem sau comutare bidirecțională. De asemenea, poate trimite date seriale cu viteză mică (sarcină utilă de 250 de biți). Modulul Smart LoRA oferă o gamă lungă, rata redusă de date, adaptată senzorilor de la distanță care transmit pachete de date ocazionale. Este ușor de utilizat cu comutarea directă a comutatorului fără tensiune și cu ieșirile de telemetrie cu comutare directă și cu datele seriale în / ieșirea datelor. GAMMA folosește cea mai recentă OFDM, tehnologia de spectru răspândit și îmbunătățiri extinse ale algoritmului pentru a atinge o distanță de 16 km. Două sau mai multe module pot fi combinate pentru a furniza o rețea simplă sau complexă de controale radio și / sau modeme radio. Aplicațiile tipice includ telecomanda, rețeaua de la distanță, teledetecția și senzorii de la distanță.

Caracteristici tehnice:

  • Tensiunea de alimentare VCC este cuprinsă între 3.6V și 15V
  • 8 intrări de comutare, 8 ieșiri digitale, 4 canale recunoscute
  • Nu sunt necesare componente externe
  • Comunicări de date seriale gazdă 38,4K
  • Puterea maximă de ieșire a transmițătorului este de 20dBm, sensibilitatea maximă a receptorului este de -137dBm
  • Temperatura de operare este cuprinsă între -40 ° C și 85 ° C
  • Disponibil cu conector SMAF
Detalii produs
CL1367

Fișă produs

Compatibilitate
Universal
Plata Avans
Nu
Termen Livrare
6
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare