Categorii

Modul senzor tensiune ZMPT101B

Acest modul este ideal pentru măsurarea unei tensiuni de curent alternativ. La conectarea la bornele cu șurub senzorul va încerca intrarea și ieșirea unei tensiuni analogice, în domeniul 0-5V.

Compatibil Arduino
Expediere în 24h
Zona Import: China
14,40 lei (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL852
Adaugă la favorite0
Descriere

Acest modul este ideal pentru măsurarea unei tensiuni de curent alternativ. La conectarea la bornele cu șurub senzorul va încerca intrarea și ieșirea unei tensiuni analogice, în domeniul 0-5V. Acest lucru facilitează utilizarea în aplicațiile de monitorizare a energiei și verificarea consumabilelor.

Caracteristici tehnice:

  • Dimensiune: 50mm x 20mm x 21.5mm
  • Tensiune: 5V-30V
  • Detectare până la 250V AC
  • Calibrare prin potențiometru
  • Chipset: ZMPT101B
  • Conectori: Terminale cu șuruburi
Detalii produs
CL852

Fișă produs

Compatibilitate
Compatibil Arduino
Plata Avans
Nu
Termen Livrare
24h
Zona Import
China

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare