Categorii

Modul senzor temperatura DS18B20

Termometrul digital DS18B20 oferă măsurători de temperatură de 9 biți până la 12 biți și are o funcție de alarmă cu puncte de declanșare superioară și inferioară programabile de utilizator. 

Compatibil Arduino
Expediere în 24h
Zona Import: China
14,94 RON (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL826
Adaugă la favorite4
Descriere

Termometrul digital DS18B20 oferă măsurători de temperatură de 9 biți până la 12 biți și are o funcție de alarmă cu puncte de declanșare superioară și inferioară programabile de utilizator. Are o temperatură de funcționare cuprinsă între -55 °C și + 125 °C cu o precizie de ± 0,5 °C în intervalul -10 °C până la + 85 °C. În plus, DS18B20 poate obține energie directă de la linia de date, eliminând necesitatea unei surse externe de alimentare. Aplicațiile care pot beneficia de această caracteristică includ controale de mediu HVAC, sisteme de monitorizare a temperaturii în clădiri, echipamente sau mașini, precum și sisteme de monitorizare și control al proceselor.

Caracteristici tehnice:

  • Tensiune de lucru: 3V - 5V
  • IC Chip: DS18B20
  • Intervalul de temperatură: -55°C până la +125°C
  • Precizia de măsurare: ± 0.5°C
  • Rezoluție: 9 biți până la 12 biți (selectabil)
  • Dimensiune: 21mm x 10mm x 4mm
Detalii produs
CL826

Fișă produs

Compatibilitate
Compatibil Arduino
Plata Avans
Nu
Termen Livrare
24h
Zona Import
China

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare