Categorii

Modul senzor temperatură DFR0024

Modulul de senzor de temperatură DALLAS DS18B20 Arduino este cea mai bună alegere în aplicații care necesită o precizie ridicată și o fiabilitate ridicată.

Compatibil Arduino
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
40,39 RON (inclusiv TVA) 50,29 RON Pret promotional valabil in perioada 01.01.2024 - 30.04.2024
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL1224
Adaugă la favorite1
Descriere

Modulul de senzor de temperatură DALLAS DS18B20 Arduino este cea mai bună alegere în aplicații care necesită o precizie ridicată și o fiabilitate ridicată. Dimensiunea sa foarte mică, capacitatea redusă a hardware-ului, capacitatea puternică de anti-interferență și precizia ridicată, împreună cu alte caracteristici suplimentare, fac ca DS18B20 să fie și mai popular în rândul utilizatorilor. Pentru pasionații de electronice DS18B20 este o alegere buna pentru învățarea și dezvoltarea prototipurilor dependente de temperatură.

Caracteristici tehnice:

  • Rezoluție maximă pe 12 biți, precizie până la ± 0,5 grade Celsius
  • Modul parazitar disponibil
  • Domeniul funcțional de detectare: de la -55 ° C la + 125 ° C
Detalii produs
CL1224

Fișă produs

Nivel dificultate
Avansat

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:
12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu