Categorii

Modul senzor Reed

Senzorul reed este alcatuit din doua lamele feromagnetice, de obicei aurite, iar zona de contact electric este amalgamata cu mercur. Lamelele sunt inchise ermetic intr-un tub de sticla din care ies catre exterior doua sarme pentru legaturi electrice.

Compatibil Arduino
Expediere în 24h
Zona Import: China
16,90 RON (inclusiv TVA)
Stoc epuizat
Comandă de minim 99 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Anunță-mă când este disponibil
Cod produs:
CL818
Adaugă la favorite4
Descriere

Senzorul reed este alcatuit din doua lamele feromagnetice, de obicei aurite, iar zona de contact electric este amalgamata cu mercur. Lamelele sunt inchise ermetic intr-un tub de sticla din care ies catre exterior doua sarme pentru legaturi electrice. In prezenta campului magnetic, liniile de camp se concentreaza in zona lamelelor, care constituie o cale de reluctanta mica. Intre lamele apare o forta de atractie magnetica. Cand forta este suficient de puternica pune in contact lamele si inchide contactul electric.

Componentele cu contacte reed lipite într-un PCB, pot deservi multe aplicaţii cum ar fi monitorizarea unei poziţii de exemplu închiderea unei uşi, poziţii finale ale diverselor mecanisme, etc.

Caracteristici tehnice:

  • Tensiune de lucru 3.3V-5V
  • Format ieșire: ieșire digitală de comutare (0 și 1)
  • Utilizând un comparator LM393 de tensiune mare
  • Dimensiunea este de 32cm x 14cm
  • O gaură fixă pentru montare ușoară
  • Semnalul de ieșire al comparatorului este curat, o formă de undă bună, o capacitate de conducere mai mare de 15 ma
Detalii produs
CL818

Fișă produs

Greutate (Kg)
0.005

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:
12 produse din aceeași categorie:
Produse asemănătoare
Fără iteme

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare