Categorii

Modul senzor puls cardiac

Datele referitoare la ritmul cardiac pot fi cu adevărat utile, indiferent dacă proiectați o rutină de exerciții fizice, studiați activitatea sau nivelurile de anxietate sau pur și simplu doriți în proiectele personale. 

Compatibil Arduino
Expediere în 24h
Zona Import: China
23,40 RON (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL809
Adaugă la favorite6
Descriere

Datele referitoare la ritmul cardiac pot fi cu adevărat utile, indiferent dacă proiectați o rutină de exerciții fizice, studiați activitatea sau nivelurile de anxietate sau pur și simplu doriți în proiectele personale. Problema este că ritmul cardiac poate fi dificil de măsurat. Din fericire acest senzor de impulsuri poate rezolva problema. Senzorul de impulsuri este un senzor de frecvență cardiac pentru Arduino. Poate fi utilizată de studenți, artiști, sportivi, producători și dezvoltatori de jocuri și de jocuri mobile.

Acesta combină în esență un senzor simplu de rată a inimii cu amplificare și circuite de anulare a zgomotului, ceea ce îl face rapid și ușor pentru a obține citiri fiabile fiabile. De asemenea, este alimentat cu doar 4mA curent la 5V, deci este minunat pentru aplicatii mobile.

Caracteristici tehnice:

  • Alimentare: 3-5 V
  • Consum curent: 4mA
  • Diametru: 16MM
  • Greutate: 0,05gr
  • Compatibil cu Arduino
  • Ieșire: senzor analogic
Detalii produs
CL809

Fișă produs

Compatibilitate
Compatibil Arduino
Plata Avans
Nu
Termen Livrare
24h
Zona Import
China

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare