*Pozele au caracter informativ și pot apărea mici diferențe

Modul senzor de măsurare a bătăilor inimii KY-039

  Acest proiect utilizează un LED infraroșu luminos (IR) și un fototransistor pentru a detecta pulsul degetului, un LED roșu clipește cu fiecare impuls.

Zona Import: China

Compatibil Arduino

Expediere în: 24h

Cod produs: CL1484


Disponibilitate: lucrăm la actualizarea stocului

1,73 RON
Descriere produs
Detalii
  •   Acest proiect utilizează un LED infraroșu luminos (IR) și un fototransistor pentru a detecta pulsul degetului, un LED roșu clipește cu fiecare impuls.Monitorul pulsului funcționează după cum urmează: LED-ul este partea ușoară a degetului, iar fototransistorul de pe cealaltă parte a degetului, fototransistor folosit pentru obținerea fluxului emis, când tensiunea arterială pulsează degetul când rezistența fototransistorului va fi ușor schimbat.
  •   Cu o rezistență foarte mare R1, deoarece cea mai mare parte a luminii prin deget este absorbită, este de dorit suficient de sensibil la fototransistor. Rezistența poate fi selectată prin experiment pentru a obține cele mai bune rezultate.
  •   Cel mai important este să păstrați lumina scutului în fototransistor. Pentru iluminatul casnic, care este deosebit de important, deoarece luminile de la domiciliu bazate în cea mai mare parte de 50HZ sau 60HZ fluctuează, deci bătăile slabe ale inimii vor adăuga zgomot considerabil.
Mai multe informații
Mai multe informații
Compatibilitate Compatibil Arduino
Expediere în 24h
Recenzii
Scrie propria ta recenzie
Faceti recenzie la: Modul senzor de măsurare a bătăilor inimii KY-039
Cum evaluezi acest produs? *
  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Rating General
Etichete produs
Etichete produs

Foloseste spatii intre etichete. Foloseste apostrof (') pentru fraze.