Categorii

Modul Senzor Curent MAX471

MAX471 sunt amplificatoare bidirecționale, de înaltă sensibilitate, pentru PC-uri portabile, telefoane și alte sisteme în care monitorizarea bateriei / curentului este critică.
Compatibil Arduino
Expediere în 24h
Zona Import: China
23,01 RON (inclusiv TVA) 27,07 RON Pret promotional valabil in perioada 01.01.2024 - 30.04.2024
Stoc epuizat
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Anunță-mă când este disponibil
Cod produs:
CL167
Adaugă la favorite8
Descriere

MAX471 sunt amplificatoare bidirecționale, de înaltă sensibilitate, pentru PC-uri portabile, telefoane și alte sisteme în care  monitorizarea bateriei / curentului este critică.

MAX471 are o rezistență internă de 35mΩ și măsoară curenții bateriilor până la ± 3A. Dispozitivul are o ieșire care poate fi convertită la o tensiune de referință la sol cu un singur rezistor, permițând o gamă largă de tensiuni și curenți ai bateriei.

O ieșire SIGN a colectorului deschis indică direcția fluxului de curent, astfel încât utilizatorul poate monitoriza dacă o baterie este încărcată sau descărcată. Dispozitivul funcționează de la 3V la 36V, consuma mai puțin de 100μA peste temperatură și include un mod de închidere max. de 18μA.

Caracteristici tehnice:

  • Resistor precis de indicare a direcției fluxului de curent
  • Monitorizează atât încărcarea cât și descărcarea
  • Curent maxim 100µA
  • Mod de inchidere automat 18µA Max
  • Funcționează cu tensiuni cuprinse între 3V și 36V

Detalii produs
CL167

Fișă produs

Greutate (Kg)
0.005

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:
12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu