Categorii

Modul RTC ChronoPi

Modulul RTC ChronoPi este extrem de precis, conceput pentru utilizarea cu toate modelele actuale Raspberry Pi cu pinii GPIO. 

681
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
134,45 RON (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL514
Adaugă la favorite1
Descriere

Modulul RTC ChronoPi este extrem de precis, conceput pentru utilizarea cu toate modelele actuale Raspberry Pi cu pinii GPIO. Bateria CR1220 inclusă poate acționa ChronoPi timp de până la 3 - 4 ani fără alimentare. În timp ce dispozitivul dvs. Designul mic vă permite să realizați proiecte în care spațiul este important. Micul ChronoPi dispune, de asemenea, de un LED de pe pinul GPIO 4 pe care îl puteți programa singur și de un senzor de temperatură pentru modulul de citire a temperaturii aerului înconjurător. Configurarea este la fel de simplă ca și conectarea modulului la pinii GPIO ai lui Raspberry  Pi, la fel și actualizarea sistemului de operare.

Caracteristici tehnice:

  • Microcontroller: DS3231SN
  • Alimentare: 2.3V - 5.5V DC
  • Dimensiune: 23mm x 13.5mm x 12.5mm
  • Funcție: RTC cu compensare la temperatură
  • Curent: 200uA, 840nA
  • Spațierea pinilor: 2.54mm
Detalii produs
CL514

Fișă produs

Compatibilitate
681
Plata Avans
Nu
Termen Livrare
7
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare