Categorii

Modul Releu Solid SSR-60DA 100A

Acest releu solid SSR-100DA 100A este un dispozitiv de comutare fără contact, dezvoltat cu tehnologia modernă și tehnologia electronică de putere.

Compatibil Arduino
Expediere în 24h
Zona Import: China
40,00 lei (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL814
Adaugă la favorite0
Descriere

Acest releu solid SSR-100DA 100A este un dispozitiv de comutare fără contact, dezvoltat cu tehnologia modernă și tehnologia electronică de putere. Dispune de lungă durată de viață, fără contact, fără scânteie, fără zgomot, viteză rapidă de comutare, funcții de capacitate anti-interferență, în plus, este fiabil, compact, rezistent la vibrații și anti-coroziune. Este utilizat pe scară largă în dispozitivele de interfață periferică pentru computere, echipamente termostate de încălzire electrică, mașini CNC, echipamente de automatizare industrială; semafoare, semnale luminoase, sistem de control al iluminării etc.

Caracteristici tehnice:

  • Tensiune de intrare: 3V ~ 32V DC
  • Tensiunea de ieșire: 24V ~ 380V AC
  • Curent de ieșire: 100A
  • Forța dielectrică: peste 2,5 KVAC / 1min
  • Greutate: 98g
  • Dimensiune: 6.50cm x 5.00cm x 2.50cm
  • Metoda de montare: șuruburi fixe
Detalii produs
CL814

Fișă produs

Compatibilitate
Compatibil Arduino
Plata Avans
Nu
Termen Livrare
24h
Zona Import
China

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare