Categorii

Modul releu cu intrerupator

Acest releu poate tolera cel mai mare interval de tensiune (DC 6-30v) și se poate alimenta prin portul micro USB de 5,0 V.
Compatibil Arduino
Expediere în 24h
Zona Import: China
42,62 RON (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL276
Adaugă la favorite1
Descriere

Acest releu poate tolera cel mai mare interval de tensiune (DC 6-30v) și se poate alimenta prin portul micro USB de 5,0 V. Releul este proiectat cu un afișaj digital LED, cu ajutorul cărui se va putea verifica setarea curentă a modulului.

Deține un buton de oprire de urgență și protecție împotriva inversării polarității pentru a evita arderea prin conexiunea inversă. Display-ul LED va intrat automat în starea de stand-by atunci când nu este folosit în decurs de 5 minute.

Caracteristici tehnice:

  • Sarcina maximă: AC 250V/10A, DC 30V/10A
  • Trigger current: 5mA
  • Tensiune de operare: 5V

Detalii produs
CL276

Fișă produs

Compatibilitate
Compatibil Arduino
Plata Avans
Nu
Termen Livrare
24h
Zona Import
China

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare