Categorii

Modul picături cu releu

Acest modul poate fi integrat foarte ușor cu o placă de dezvoltare Arduino, pentru a monitoriza o varietate de condiții meteorologice, ploaie, zapadă, etc. Cu ieșirea releului se poate controla direct motorul unei ferestre electrice sau alte dizpozitive de pornire și oprire.

Compatibil Arduino
Expediere în 24h
Zona Import: China
19,20 RON (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL140
Adaugă la favorite11
Descriere

Acest modul poate fi integrat foarte ușor cu o placă de dezvoltare Arduino, pentru a monitoriza o varietate de condiții meteorologice, ploaie, zapadă, etc. Cu ieșirea releului se poate controla direct motorul unei ferestre electrice sau alte dizpozitive de pornire și oprire. Senzorul folosește materiale FR-04 de înaltă calitate, cu suprafață mare de 5,0 * 4,0 cm, suprafață placat cu nichel și are caracteristici antioxidante, conductivitate, performanță superioară și durabilitate.

Caracteristici tehnice:

  • Modul de alimentare: 5V: 5-12mA curent în staționare
  • Capacitatea releului: 250V 10A (AC) 30V 10A (DC)


Detalii produs
CL140

Fișă produs

Compatibilitate
Compatibil Arduino
Plata Avans
Nu
Termen Livrare
24h
Zona Import
China

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare