Categorii

Modul PD PoE+ PEM3024C 30W 24V

PEM3024C este un dispozitiv de 30 PoE + Powered Device, care respectă în totalitate standardul IEEE 802.3at PoE + de mare putere și sunt concepute pentru a extrage puterea din cablul Ethernet CAT5 atunci când sunt furnizate atât de IEEE 802.3at (PoE +) cât și de IEEE 802.3af (PoE) echipamente de aprovizionare (PSE).

Universal
Expediere în 6 zile
Zona Import: Europa
205,79 lei (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL1768
Adaugă la favorite0
Descriere

PEM3024C este un dispozitiv de 30 PoE + Powered Device, care respectă în totalitate standardul IEEE 802.3at PoE + de mare putere și sunt concepute pentru a extrage puterea din cablul Ethernet CAT5 atunci când sunt furnizate atât de IEEE 802.3at (PoE +) cât și de IEEE 802.3af (PoE) echipamente de aprovizionare (PSE). Acest modul furnizează două semnături complete PoE + și un singur eveniment PoE semnătură pentru clasificarea stratului 1 și acceptă clasificarea stratului 2 printr-un pin de detectare AT. Convertorul DC-DC de înaltă eficiență asigură o putere de până la 30 W într-o putere bine reglată, cu zgomot redus și cu o ieșire redusă, cu curent integrat în încărcare, protecție la suprasarcină și ieșire la scurtcircuit. Oferă o metodă rapidă și ușoară pentru producătorii de echipamente Ethernet, cum ar fi camerele PTZ, turnul WiMAX® și punctele de acces, wireless N, cititoare RFID, terminale POS, terminale subțiri pentru clienți și telefoane IP pentru PoE să le permită echipamentul.

Caracteristici tehnice:

 • Conform IEEE® 802.3at și 802.3af
 • Clasa IEEE Power 4
 • Eficiență ridicată
 • Amprenta minimă a pachetului PCB de pachet
 • Componente externe minime necesare
 • Izolarea 1500VDC (intrare la ieșire)
 • Protecție la suprasarcină
 • Protecție continuă la scurtcircuit
 • Puterea de zgomot redusă
 • Tensiune de ieșire reglabilă
 • Suport pentru sursa de alimentare auxiliară

Aplicații ale modulului: automatizare, senzori la distanță, securitate, telemetrie, conectivitate wireless

Detalii produs
CL1768

Fișă produs

Compatibilitate
Universal
Plata Avans
Nu
Termen Livrare
6
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare