Categorii

Modul PD PoE PEM1212 12.95W 12V

PEM1212 este un modul de extracție a puterii, respectă în totalitate standardul IEEE 802.3af Power-Over-Ethernet (PoE) și este proiectat pentru a extrage puterea din cablul Ethernet CAT5 atunci când este furnizat de un echipament de alimentare cu energie (PSE) compatibil cu IEEE 802.3af.

Universal
Expediere în 6 zile
Zona Import: Europa
149,64 lei (inclusiv TVA)
Stoc epuizat
Data disponibilității: 2020-12-23
Cod produs:
CL1766
Adaugă la favorite0
Descriere

PEM1212 este un modul de extracție a puterii, respectă în totalitate standardul IEEE 802.3af Power-Over-Ethernet (PoE) și este proiectat pentru a extrage puterea din cablul Ethernet CAT5 atunci când este furnizat de un echipament de alimentare cu energie (PSE) compatibil cu IEEE 802.3af. Odată cu creșterea cererii de energie ecologică, IEEE a subliniat nevoia de a proteja drepturile la putere. Modulul PEM1212 Powered Device (PD) furnizează semnătura PoE completă și clasificare a puterii programabile pentru gestionarea puterii granulare. Convertorul DC / DC de înaltă eficiență asigură un nivel scăzut de reglare a zgomotului și o ieșire redusă, cu o suprasarcină încorporată și o protecție la scurtcircuit la ieșire. PEM1212 oferă o metodă rapidă, ușoară și cu costuri reduse pentru Ethernet.

Caracteristici tehnice:
Conform IEEE 802.3af
Sarcina de ieșire 12.95W
IEEE programare clasa de putere (verde)
Izolare 1500 V CC (intrare la ieșire)
Model de tensiune de ieșire 12V DC
Amprenta minimă a pachetului PCB de pachet
Componente externe minime necesare
Protecție la suprasarcină și scurtcircuit
Tensiune de intrare largă (36Vdc până la 57Vdc)
Zgomot redus de producție și zgomot, cost redus

Detalii produs
CL1766

Fișă produs

Compatibilitate
Universal
Plata Avans
Nu
Termen Livrare
6
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare