Categorii

Modul Micro-Transmitter

Modul Micro-Transmitter

Expediere în 6 zile
Zona Import: România
9,00 lei (inclusiv TVA)
Alege tipul produsului
Produs disponibil cu alte optiuni
Cod produs:
CL3020
Adaugă la favorite1
Descriere

Atenție! Modulul se vinde în 3 variante:

- Doar circuitul imprimat

- Circuit + componente

- Modul asamblat.

Vă rugăm să alegeți opțiunea dorită!

Cu C1 se reglează frecvenţa la 98MHz +/- 10%.  Cu C1 şi C2 se realizează decuplarea alimentării de componentele de RF. Poziţia lor fizică pe circuit este critică. R2 împreună cu R3 compun un divizor ce împiedică supramodulaţia. Astfel, cu R2=47KΩ distanţa la recepţie este de la cca. 15m. Lungimea şi poziţia antenei duce inerent la variaţia frecvenţei de emisie cu pâna la 1MHz.  Reglajul frecvenţei de emisie se face din C5, C6 şi L1. Din punctul B culegem cca 2,5mW iar din punctul A cca 10mW. 

Bobona este realizata din conductor de Cu de 1mm, are 5 spire , diametru 8mm Lungimea antenei este de 80 cm la 90MHz, 75cm la 95MHz, 70 cm la 100MHz şi 68 cm la 105 MHz.

Puterea este de cca 9mW la 9V şi, atenţie: funcţionează numai cu microfon electret

Detalii produs
CL3020

Fișă produs

Termen Livrare
6
Zona Import
România
Documentație tehnică PDF

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare