Modul masurare baterie

Acest produs este conceput pentru a testa capacitatea unei baterii și a o afișa  intuitiv cu un simbol și procentaj de baterie.
Compatibil Arduino
Expediere în 24h
Zona Import: China
43,13 lei (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL272
Adaugă la favorite6
Descriere

Acest produs este conceput pentru a testa capacitatea unei baterii și a o afișa  intuitiv cu un simbol și procentaj de baterie. Utilizatorii pot cunoaște starea bateriei în timp real. Este potrivit pentru UPS-uri, roboți,  și orice alt proiect ce include baterii.

Vă rugăm să cititi de pe displaiul modulului inainte de a seta tipul de baterie care urmeaza sa fie utilizat 1)Tineti apăsat butonul din spate al monitorului inainte de a alimenta modulul cu bateria pe care vreti sa o masurati . 2)Apoi conectați-vă bateria. 3) Eliberați butonul și apoi selectati interfața de setare corect în funcție de tipul bateriei dvs. Specificația setată a bateriei ar trebui să se potrivească cu bateria aplicată, în caz contrar, contorul va afișa 0 sau 100% .

Caracteristici tehnice:

Tip baterii suportate:

  • Baterii Plumb-Acid: 12V, 24V, 36V, 48V
  • Lithium-ion: 3 - 15 celule (8 - 63V)
  • Consum: < 5.0mA
  • Temperatură de funcționare: 0 - 40 grade Celsius
  • Culoare Display: Albastru

Detalii produs
CL272

Fișă produs

Compatibilitate
Compatibil Arduino
Plata Avans
Nu
Termen Livrare
24h
Zona Import
China

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare