Categorii

Modul inregistrare voce

Bazat pe cipul ISD1820, acest dispozitiv de înregistrare / redare a mesajelor multiple oferă o înregistrare vocală reală cu un singur chip
Compatibil Arduino
Expediere în 24h
Zona Import: China
12,50 lei (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL264
Adaugă la favorite0
Descriere

Bazat pe cipul ISD1820, acest dispozitiv de înregistrare / redare a mesajelor multiple oferă o înregistrare vocală reală cu un singur chip, o memorie nevolatilă și o capacitate de redare de 8-20 secunde. Dispune de microfon și de amplificator audio intern care poate controla direct un difuzor cu impedanță de 8 Ohm și o putere de 0,5 W. Poate fi acționat manual prin butoane de pe placă sau cu cu ajutorul unui microcontroler.

Caracteristici tehnice:

  • Tensiune alimentare: 3.3V- 5V
  • Capacitate memorie flash: poate înregistra până la 20 sec.
  • Amplificator audio integrat
  • Butoane inregistrare / redare
  • Comutator pentru repetare

Detalii produs
CL264

Fișă produs

Compatibilitate
Compatibil Arduino
Plata Avans
Nu
Termen Livrare
24h
Zona Import
China

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare