Categorii

Modul GPS Microstack L80

Microstack GPS-ul este un modul L80 ultra-subțire cu o antena de 15mm x 15mm încorporată.

681
Expediere în 6 zile
Zona Import: Europa
132,80 lei (inclusiv TVA)
Stoc epuizat
Cod produs:
CL517
Adaugă la favorite2
Descriere

Microstack GPS-ul este un modul L80 ultra-subțire cu o antena de 15mm x 15mm încorporată. Acest modul adaugă funcții de poziționare GPS la toate platformele compatibile cu Microstack. Acest design este conceput pentru economisirea spațiului, cea ce il face să devină perfect pentru dispozitivele miniatură. Combinând tehnologia avansată AGPS numită EASY (Embedded Assist System) și tehnologia AlwaysLocate, L80 atinge cea mai mare performanță și îndeplinește standardele industriale.

Tehnologia EASY permite modulului să calculeze și să prezică orbitele în mod automat utilizând datele ephemeris stocate în memoria internă flash, astfel încât L80 poate fixa poziția rapid chiar și la nivelurile de semnal interior cu consum redus de energie. Cu tehnologia AlwaysLocate, L80 poate ajusta timpul de pornire / oprire pentru a echilibra precizia poziționării și consumul de energie în funcție de condițiile de mediu și de mișcare.

Caracteristici tehnice:

  • Modul de urmărire 20mA
  • Modul AlwaysLocate 3mA
  • Mod de achiziție 25mA
  • Interval de actualizare 1Hz până la 10Hz
  • Temperatură de funcționare de la 40°C - 85°C
  • Altitudine maximă de 18 km
  • Precizie tipică PPS <15ns
  • Receptor 1575,42 MHz

 

Datasheet


Detalii produs
CL517

Fișă produs

Compatibilitate
681
Plata Avans
Nu
Termen Livrare
6
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare