Categorii

Modul de evaluare TPS61165EVM-283

TPS61165EVM-283 este un modul de evaluare care conține dispozitiv TPS61165, care susține componente active și pasive și trei diode emisoare de lumină albă (WLED) în serie.
Universal
Expediere în 6 zile
Zona Import: Europa
367,50 lei (inclusiv TVA)
Stoc epuizat
Cod produs:
CL2705
Adaugă la favorite0
Descriere
TPS61165EVM-283 este un modul de evaluare care conține dispozitiv TPS61165, care susține componente active și pasive și trei diode emisoare de lumină albă (WLED) în serie. Scopul acestui modul de evaluare este de a facilita evaluarea TPS61165 într-o aplicație tip WLED. TPS61165 este un convertor de impuls care conduce LED-uri în serie. Convertorul de impulsuri funcționează la o frecvență de comutare fixă de 1,2 MHz cu limita de curent de comutare 1,2A și permite utilizarea unui LED de înaltă luminozitate în iluminatul general. Curentul LED alb implicit este setat cu rezistența externă a senzorului Rset, iar tensiunea de feedback este reglată la 200mV. În timpul funcționării, curentul LED poate fi controlat folosind interfața digitală cu un fir (protocolul Easyscale) prin pinul CTRL. Alternativ, un semnal de modulare a lățimii impulsului poate fi aplicat pe pinul CTRL prin care ciclul de funcționare determină tensiunea de referință de feedback.
  • Interval de tensiune de intrare de la 3V la 18V
  • Protecție LED 38V deschisă pentru 10 LED
  • Tensiune de referință de 200mV cu o precizie de 2%
  • Comutator 1.2A FET cu frecvență de comutare 1.2MHz
  • Control flexibil digital și luminozitate PWM
  • Construit la început soft

Aplicații

Iluminare LED

:
Boost (Step Up)
:
1Outputs
:
357mA
:
38V
:
3V
:
18V
:
TPS61165
:
PWM
:
Modul evaluare TPS61165, Ghidul utilizatorului
Detalii produs
CL2705

Fișă produs

Compatibilitate
Universal
Plata Avans
Nu
Termen Livrare
6
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare