Categorii

Modul de evaluare ADXL203

Este o placă simplă care permite evaluarea rapidă a performanței accelerometrului ADXL203 cu două axe.
Universal
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
271,11 RON (inclusiv TVA)
Stoc epuizat
Cod produs:
CL2081
Adaugă la favorite0
Descriere
ADXL203EB de la Analog Devices este un placa de intrerupere ADXL203. ADXL203EB este o placă simplă care permite evaluarea rapidă a performanței accelerometrului ADXL203 cu două axe \ u00b11.7g. Dimensiunile mici (1 "x 1") ale ADXL203 facilitează montarea accelerometrului pe un sistem existent, fără a fi nevoie de hardware suplimentar și cu un efect minim asupra performanței sistemului și a accelerometrului. ADXL203EB are un antet distanțat de 5 pini de 0,1 cm pentru accesul la toate liniile de alimentare și de semnal pe care utilizatorul le poate atașa pe o placă de prototipare sau sârmă folosind un conector standard. Este prevazut cu patru găuri pentru fixarea mecanică a ADXL203EB la aplicație. ADXL203EB este de 20 mm \ u00d7 20mm cu găuri de fixare 15mm \ u00d7 15mm la colțurile PCB.
  • ADXL203 este un accelerometru stabil la temperatură cu 2 axe, cu zgomot redus
  • Putere scăzută 700 \ u00b5A la VS = 5V (tipic)
  • Stabilitate ridicată a zero g
  • Precizie de sensibilitate ridicată
:
Detectare - mișcare, vibrație, șoc
:
Dispozitive analogice
:
ADXL203
:
Accelerometru - axă dublă
:
Breakout Board ADXL203
Detalii produs
CL2081

Fișă produs

Compatibilitate
Universal
Plata Avans
Nu
Termen Livrare
7
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare