Categorii

Modul cameră digitală de 1,3 megapixeli pentru STM32F4

STM32F4DIS-CAM este o placă pentru setul de descoperire STM32F4.
Universal
Expediere în 6 zile
Zona Import: Europa
140,77 lei (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL1851
Adaugă la favorite0
Descriere
STM32F4DIS-CAM este o placă pentru setul de descoperire STM32F4. Această placă digitală de cameră cu un senzor CMOS de 1,3 megapixeli se conectează la placa de bază pentru a forma un sistem complet. STM32F4DISCOVERY este de a descoperi caracteristicile liniei STM32F407 / 417 și de a dezvolta aplicațiile noastre cu ușurință. Include tot ce este necesar pentru începători și utilizatori experimentați să înceapă rapid. Bazat pe STM32F407VGT6, kitul de descoperire include un instrument de depanare încorporat ST-LINK / V2, două ST MEMS, un accelerometru digital și un microfon digital, un DAC audio cu difuzor integrat de clasă D, LED-uri și butoane push și un conector USB OTG micro AB.
  • Sistem de semnal, CMOS 1.3Megapixel
  • Rezoluție până la 1280 x 1024
  • Acceptă fotografii statice
  • Rata de cadru de 15fps pentru SXGA, 30fps pentru VGA și CIF
 
 
Detalii produs
CL1851

Fișă produs

Compatibilitate
Universal
Plata Avans
Nu
Termen Livrare
6
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare