Categorii

Modul BOOSTXL-SENSORS

Modulul plug-in BOOSTXL-SENSORS BoosterPack \ u2122 este o modalitate simplă de a adăuga senzori digitali la designul kit-ului de dezvoltare LaunchPad \ u2122.
Universal
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
273,32 RON (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL1934
Adaugă la favorite0
Descriere
Modulul plug-in BOOSTXL-SENSORS BoosterPack \ u2122 este o modalitate simplă de a adăuga senzori digitali la designul kit-ului de dezvoltare LaunchPad \ u2122. Dezvoltatorii MCU LaunchPad pot utiliza acest modul BoosterPack pentru a începe dezvoltarea aplicațiilor de senzori folosind giroscopul, accelerometrul, magnetometrul, presiunea, temperatura ambientală, umiditatea, lumina ambientală și senzorii de temperatură infraroșu.
  • TI OPT3001 Senzor de lumină ambientală
  • TI TMP007 Senzor de temperatură infraroșu
  • Bosch BMI160 Senzor de unitate de măsură inerțială (IMU) - accelerometru și giroscop
  • Magnetometru Bosch BMM150
  • Bosch BME280 Senzor de mediu - presiune, temperatură ambientală și umiditate
  • Funcționează cu TI LaunchPad
 
Detalii produs
CL1934

Fișă produs

Compatibilitate
Universal
Plata Avans
Nu
Termen Livrare
7
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare