Categorii

Modul Audio MP3 VS1053

VS1053 este un chip decodor MP3 aparținând familiei de procesoare audio VLSI Solution. În plus are posibilitatea de a decoda toate cele mai comune formate audio, inclusiv funcțiile avansate ale fișierelor AAC mai noi. 

Universal
Expediere în 24h
Zona Import: China
79,00 lei (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL169
Adaugă la favorite2
Descriere

VS1053 este un chip decodor MP3 aparținând familiei de procesoare audio VLSI Solution. În plus are posibilitatea de a decoda toate cele mai comune formate audio, inclusiv funcțiile avansate ale fișierelor AAC mai noi. Funcționalitatea acestui IC poate fi extinsă foarte mult doar prin încărcarea unui software suplimentar în memoria RAM. VS1053 este capabil să înregistreze în trei formate audio diferite, de la PCM fără pierderi pe 16 biți până la fișiere Ogg Vorbis foarte comprimate, dar de înaltă calitate.  În ansamblu, VS1053 este un modul ușor de utilizat și puternic pentru aplicațiile de redare și înregistrare audio.

Datasheet

Caracteristici tehnice:

  • Interfața SPI
  • Alimentare: 5V DC
  • Ieșire audio pentru caști
  • Microfon pentru înregistrare
  • Controlul basului și al treptelor
  • Frecvența: 12-13 MHz
  • DAC stereo on-chip de înaltă calitate, fără eroare de fază între canale
  • Tensiuni separate pentru pini analogici, digitali
  • UART pentru scopuri de depanare
Detalii produs
CL169

Fișă produs

Compatibilitate
Universal
Plata Avans
Nu
Termen Livrare
24h
Zona Import
China

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare