Categorii

Modul ADXL362 Micropower 3-Axis cu accelerometru MEMS

EVAL-ADXL362Z este un simplu modul care permite evaluarea rapidă a performanței accelerometrului MEMS de ieșire digitală cu trei axe ADXL362 ultralow, deoarece rigiditatea și dimensiunea redusă a plăcii de evaluare minimizează efectul plăcii atât asupra sistemului cât și asupra măsurărilor de accelerare.
Universal
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
228,91 RON (inclusiv TVA)
Stoc epuizat
Cod produs:
CL2149
Adaugă la favorite0
Descriere
EVAL-ADXL362Z este un simplu modul care permite evaluarea rapidă a performanței accelerometrului MEMS de ieșire digitală cu trei axe ADXL362 ultralow, deoarece rigiditatea și dimensiunea redusă a plăcii de evaluare minimizează efectul plăcii atât asupra sistemului cât și asupra măsurărilor de accelerare. Pinii permit ca placa de evaluare să fie atașată fie pe o placă de prototipare (panou de panou), fie pe o placă de circuit imprimat (PCB) dintr-un sistem existent. Patru găuri sunt prevăzute în colțurile plăcii pentru fixarea mecanică a EVAL-ADXL362Z la aplicație.
  • 2 seturi de via distanțate pentru populația de anteturi de 5 pini
  • Ușor de atașat la placa de prototip sau PCB
  • Dimensiunile mici și rigiditatea plăcii reduc la minimum impactul asupra sistemului și măsurările de accelerație
:
ADXL362
:
Accelerometru
:
Eval Board ADXL362
:
Seria ADXL362
Detalii produs
CL2149

Fișă produs

Compatibilitate
Universal
Plata Avans
Nu
Termen Livrare
7
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare