Categorii

Modul Adaptor pentru nRF24L01

Această placă adaptor VCC de 5V-3.3V pentru modulul wireless NRF24L01 vă permite să utilizați transmițătoare de tip NRF24l01 pe sisteme de 5V ca Arduino. Reglează intrarea de 5V la 1.9 ~ 3.6V DC și include condensatoare by-pass pentru o funcționare fiabilă.

Compatibil Arduino
Expediere în 24h
Zona Import: China
5,50 lei (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL657
Adaugă la favorite1
Descriere

Această placă adaptor VCC de 5V-3.3V pentru modulul wireless NRF24L01 vă permite să utilizați transmițătoare de tip NRF24l01 pe sisteme de 5V ca Arduino. Reglează intrarea de 5V la 1.9 ~ 3.6V DC și include condensatoare by-pass pentru o funcționare fiabilă. Receptorul NRF24L01 utilizează protocolul Enhanced ShockBurst (ESB) pentru a sprijini comunicațiile de pachete de date bidirecționale cu bufferingul, confirmarea pachetelor și retransmiterea automată a pachetelor pierdute.

Tensiunea de funcționare a modulului wireless este, în general, de 3.3V, în timp ce obișnuitele microprocesoare 51, 5v. Dacă sursa de alimentare este instabilă, recepția sau transmiterea pachetelor de date pot fi perturbate.

Caracteristici tehnice:

  • Tensiune de intrare: 5V DC
  • Tensiune de ieșire: 1.9 - 3.6 DC
  • Curent: 12,3 mA
  • Este pentru modulul NRF24L01 + cu 8 pini
  • Chipset AMS1117-3.3 la bord
  • Acesta poate fi utilizat cu modul wireless NRF24L01
  • Dimensiune: 26 x 19 x 12 mm

Detalii produs
CL657

Fișă produs

Compatibilitate
Compatibil Arduino
Plata Avans
Nu
Termen Livrare
24h
Zona Import
China

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare